News Flash:

LEACUL MAGIC care face celulita sa DISPARA!

19 Septembrie 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
celulita picior
La inceputul acestui articol trebuie sa stii ca celulita consta de fapt din celule de grasime liber plutitoare, care sunt depozitate sub piele. Acest lucru confera pielii un aspect distinct, care este similar cu suprafata br’nzei de vaci sau cu coaja de portocala.

In acest articol vom prezenta cel mai bun remediu natural, care te va ajuta sa scapi de celulita rapid si eficient. Trebuie sa stii ca ingrientul principal al acestui remediu este otetul de mere.


Datorita faptului ca otetul de mere este bogat in calciumagneziupotasiu si diverse minerale, vei scapa de celulita in cel mai scurt timp. In plus, ar trebui sa stii ca otetul de mere te va ajuta sa elimini toxinele din organism si sa scapi de retentia de apa din jurul stomacului si a coapselor. Chiar si Grecia antica, Roma si Egiptul erau familiarizati cu proprietatile vindecatoare ale otetului de mere. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l stii este ca otetul de mere te va ajuta sa pierzi in greutate, sa reduci celulita si balonarea.



Iata ce trebuie sa faci pentru a prepara acest remediu magic:


Mai intai trebui sa amesteci o parte de otet de mere cu doua parti de apa. Poti adauga putina miere, daca doresti. Urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci este sa freci zonele afectate cu acest amestec. Lasa acest amestec sa actioneze timp de aproximativ 30 de minute. Apoi spala amestecul cu apa calda. Trebuie sa repeti acest tratament de doua ori pe zi, pana cand vei obtine rezultatele dorite. Poti aplica, de asemenea, un alt tratament, care este la fel de eficient. Pentru acest tratament trebuie sa amesteci parti egale de apa si otet de mere. Apoi, trebuie sa frecati zona afectata cu acest amestec. Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa impachetezi zona cu folie de plastic si sa pui un prosop cald deasupra. Lasa aceasta folie timp de aproximativ o ora. Apoi indeparteaza folia si spala amestecul, folosind apa calduta. Repeta aceasta procedura o data pe zi, pana scapi de celulita complet. Daca vrei sa pierzi in greutate, trebuie sa amesteci doua linguri de otet de mere si o lingurita de miere. Ia acest amestec de doua ori pe zi, zilnic, pana cand vei obtine rezultatele dorite.


Continutul articolului este doar informativ si nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.



articol calciu magneziu potasiu minerale celulita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006221 (s)