News Flash:

LEAC UIMITOR! Acest preparat din apa, lamaie si ulei de masline face minuni pentru organism. TREBUIE BAUT DIMINEATA!

13 Decembrie 2016
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaie cu ulei
Inainte de a incepe a scrie acest articol, am dori sa va punem o intrebare: vi se intampla sa va treziti dimineata extenuati, lipsiti de energie si de dorinta de a incepe o noua zi?
Daca veti raspunde afirmativ, atunci articolul de fata este exact ceea ce va trebuie. De ce?
Pentru ca va vom prezenta cel mai eficient amestec de apa cu lamaie si ulei de masline care va va ajuta sa va detoxifiati si sa scapati de toate toxinele din organism.
Veti observa ca dupa ce veti bea acest amestec dimineata va veti simti energizati si gata sa va luati ziua in primire. Poate nu stiati, insa, preparatul din apa cu lamaie si ulei de masline este folosit de oamenii din lumea intrega inca din vremurile de demult, mai ales pentru a trata diferite afectiuni ale sanatatii.
Credeti-ne, veti fi absolut surprinsi de efectele pe care apa cu lamaie si uleiul de masline le vor avea asupra sanatatii voastre.
Cel mai probabil ca stim cu totii ca uleiul de masline este unul dintre ingredientele de baza ale dietei mediteraneene, de altfel, foarte benefica pentru sanatate.
Uleiul de masline este o sursa importanta de acizi grasi care lupta impotriva colesterolului rau si, in plus, este un ingredient foarte bun care ne ajuta sa ne detofixiem organismul.
Grecii si romanii numeau uleiul de masline „lichidul de aur” datorita numeroaselor beneficii pe care le aduce sanatatii.
Cat despre lamaie, putem spune cu certitudine ca este cel mai sanatos fruct de pe planeta. Lamaia este bogata in nutrienti, vitamine, antioxidanti si aduce multe beneficii sanatatii.
Expertii sustin ca acest minunat amestec de apa cu lamaie si ulei de maslin ajuta la mai multe probleme de sanatate, cum ar fi:
Combaterea constipatiei. Combinatia de ulei de masline cu lamaie actioneaza ca un lubrifiant pentru mucusul digestiv care activeaza ficatul si vezica biliara. In plus, amestecul este si un puternic antioxidant care elimina toxinele, purifica si mentine interiorul corpului curat si sanatos. Apa cu lamaie si uleiul de masline stimuleaza digestia si ajuta organismul sa scape de tot ce nu are nevoie.
Lupta impotriva bolilor cardiovasculare. Asa cum am mentionat si mai sus, uleiul de masline este bogat in acizi grasi cu rol important in stimularea si activarea circulatiei sangelui si in indepartarea colesterolului rau din sange. De aceea, amestecul de apa cu lamaie si ulei de masline este excelent in combaterea si prevenirea bolilor cardiovasculare.
Lupta impotriva reumatismului. Bautura preparata din apa cu lamaie si ulei de masline prezinta puternice proprietati anti-inflamatorii. Daca vei consuma acest amestec in fiecare dimineata, pe stomacul gol, vei scapa de durerile de articulatii.
Echilibreaza secretia biliara a ficatului si a vezicii biliare. Consumul zilnic al acestui extraordinar amestec previne aparitia pietrelor la rinichi. Consumati cu o ora inainte de micul dejun bautura preparata din apa cu lamaie si ulei de masline si va veti curata si detoxifia vezica biliara, ficatul si rinichii.
Asadar…Bautura preparata din apa cu lamaie si ulei de masline este incredibil de buna pentru sanatatea si bunastarea organismului nostru. Uleiul de masline este bogat in minerale si vitamine, in timp ce lamaia abunda in vitamina C, vitamina B, proteine, potasiu si magneziu. In plus, lamaile contin flavonoizi care ajuta in prevenirea cancerului. Cele doua ingrediente combinate reprezinta o bautura extrem de puternica ce trebuie neaparat incercata. Se amesteca o lingura de ulei de masline cu o lingura de suc proaspat de lamaie si 1/2 pahar de apa.
SURSA: www.7dayshealthytips.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau
ANDREILASLAU.RO 

rinichii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006160 (s)