News Flash:

LEAC NATURIST UIMITOR pentru cancer!

17 Februarie 2017
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
ciuperca cancer
Ciupercile Vital contin substante valoroase, al caror rol in protectia impotriva cancerului a fost deja de mult recunoscut de specialistii oncologi din medicina occidentala. Punctele lor forte sunt evidentiate inca de zeci de ani in terapia tumorii.
Conform Medicina-naturista.ro, un aspect deloc de neglijat in terapia cancerului este stabilizarea psihicului. Cine isi accepta diagnosticul si nu se lasa demoralizat de el are sanse de vindecare deja foarte sporite. Faptul ca Medicina Traditionala Chineza (MTC) a pus accent in terapia bolilor corpului pe armonia dintre minte si spirit, intareste din nou importanta Micoterapiei, terapie la care MTC apeleaza de sute si mii de ani. In acests sens Raupenpilz s-a dovedit a fi in excelent stimulant pozitiv pentru psihic, readucand organismul la activitate si alungand starile depressive. Dar si Hericium, Agaricus blazei murrill, Shiitake, Reishi, Coriolus, precum si restul Ciupercilor Vital au o actiune vindecatoare, astfel incat psihicul,si sufletul, care la aflarea diagnosticului cancer au enorm de suferit, sunt in parallel sustinute si motivate.
O noua putere pentru sistemul imunitar
Pentru cei mai multi oameni de medicina active, si mai ales oncologi, Ciupercile Vital joaca un rol essential in terapia cancerului, tocmai datorita faptului ca polizaharidele continute de acestea sunt in concentratii maxime si redirectioneaza in sus curba sistemului imunitar. Aparitia cancerului s-a dovedit a avea la baza un sistem imunitar deficitar. Se stie ca un sistem imunitar sanatos nu ne protejeaza doar de bacterii si virusi, ci detecteaza si celulele modificate, impiedicand multiplicarea necontrolata a acestora.

Medicina alopata 
in Japonia nu se mai limiteaza de foarte mult timp doar la cele trei metode de lupta imotriva cancerului – operatie, chimioterapie si radioterapie. In terapia standard a tumorii se apeleaza in aceasta tara inca de foarte mult timp la ajutorul Ciupercii Vital Maitake, care a reusit sa convinga specialistii de rolul sau major si influenta pozitiva asupra calitatii sagelui, dar si a starii generala a pacientului.
Maitake actioneaza antitoxic, astfel incat ea reuseste sa reduca enorm efectele secundare cauzate de terapiile alopate – stare de voma, voma, lipsa vitalitatii organismului. Totodata cercetarile sustin faptul ca structurile ß-glucan ale ciupercii stimuleaza si maresc activitatea celulelor sistemului imunitar. In acest sens organismal slabit de terpia clasica va fi intarit si protejat de binecunoscutele si extrem de periculoasele infectii care se instaleaza dese ori in timpul tratamentului, franand si impiedicant terapia, amanand vindecarea.
Stabilizarea psihicului
Astazi stim ca foarte multi pacienti nu decedeaza efectiv datorita cancerului, ci datorita infectiilor, in mod normal inofensive, dar carora organismul lor nu le mai face fata. Acest risc poate fi redus la maxim cu ajutorul Ciupercilor Vital. Secretul lor consta in terapia de combinare, adica administrarea concomitenta a doua sau trei ciuperci. Un micoterapeut poate recomanda combinatia ideala, poate controla cu succes terapia, iar la nevoie poate recomanda si alte terapii de insotire – Acupunctura si/sau Fitoterapie, astfel incat organismul pacientului sa lupte in cel mai ideal mod impotriva bolii.

ciupercile vital substante valoroase terapia tumorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006037 (s)