News Flash:

LEAC MIRACULOS! Boala de care scapa femeile care isi introduc usturoi in vagin

20 Octombrie 2015
1553 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi vagin
Desi multe femei apeleaza la medicamente sau tratamente in cazul unor afectiuni, sunt si cateva remedii naturiste eficiente. Desi poate parea ciudat, chiar unii medici recomanda acest tratament naturist pentru tratarea micozelor.Colette Bouchez vorbeste in cartea sa, "Zona V", despre aceasta metoda.

Daca esti adepta tratamentelor naturale, iar ideea de a-ti introduce un catel de usturoi in vagin nu te sperie, iata ce ar trebui sa stii:

1. Inainte de a fi introdus in vagin, catelul de usturoi trebuie curatat si invelit in tifon.

2. catelul se introduce in vagin lasandu-se o codita la un capat, ca sa poata fi scos afara dupa 3 - 5 ore si inlocuit cu altul.

3. procedeul trebuie repetat de cateva ori pe zi, timp de 3 - 5 zile.

4. nu lasa NICIODATA catelul de usturoi in vagin mai mult de 5 ore. In caz contrar te poti alege cu o infectie foarte neplacuta!

5. mare atentie sa nu crestezi usturoiul atunci cand il cureti. Substantele uleioase si iritante care ies din usturoiul taiat pot afecta mucoasa vaginala, provocand senzatii de arsura.

Conform MotherNature.com, si usturoiul din alimentatie poate contribui la tratarea micozelor vaginale. Substanta sa activa, alicina, se comporta precum un antibacterian puternic, astfel incat un catel de usturoi pe zi ar trebui sa te ajute. De asemenea, suplimentele alimentare cu usturoi sunt destul de utile, cu conditia sa contina cel putin 10 mg de alicina.

Daca nu suporti mirosul de usturoi cu care ramai dupa ce l-ai consumat, bea un pahar de lapte. Vezi aici ce efect are laptele asupra mirosului de usturoi!

Afla mai multe despre tratarea micozelor in cartea "Zona V", de Colette Bouchez, aparuta la editura Humanitas. 

tratament naturist micozelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005173 (s)