News Flash:

LEAC MIRACOL: Bea acest preparat din apa de ghimbir si lamaie si vei vedea efectele!

17 Februarie 2016
17316 Vizualizari | 0 Comentarii
apa ghimbir
Nu mai incape urma de indoiala ca toate sucurile din comert sunt pline de substante care aduc prejudicii sanatatii tale. Alternativele naturale sunt cea mai buna alegere. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti cumperi fructele preferate si un storcator sau blender. Te vei bucura de aromele pe care le adori si vei aducebeneficii importante sanatatii tale. In plus, in functie de problema de sanatate pe care vrei sa o rezolvi, poti alege doar acele fructe si legume care contin substantele necesare ameliorarii simptomelor.

Daca ti-e greu sa bei cei peste 2 litri de apa pe zi, va recomandam un truc excelent, care, nu numai ca este ieftin de pus in practica, dar pune in miscare sistemul de aparare al organismului, astfel incat vei reusi sa tii la distanta bolile.

Nu ai nevoie decat de apa plata, lamaie, ghimbir si miere de albine (optional). Aceasta apa aromata te va ajuta, in primul rand, sa scapi de kilogramele nedorite si sa iti intaresti sistemul imunitar. Ghimbirul contine vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar si minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu si zinc. Este un bun calmant pentru durerile abdominale, pentru inflamatii ale gatului, raguseala, sinuzite, febra, congestii respiratorii si eliminare de mucozitati. Ofera organismului vitalitate, amelioreaza starea de greata si voma, calmeaza durerile in gat, trateaza indigestia, balonarea, bronsita, are efect afrodisiac, favorizeaza secretia bilei si mobilitatea vezicii urinare, si este un bun aliat in lupta impotriva kilogramelor in plus. In plus, ghimbirul ajuta organismul sa reziste mai bine in fata bolilor si racelilor, dar are si efect de infrumusetare pentru piele, unghii, par si dinti.

Fiind atat de mult promovata ca fiind un fruct extrem de sanatos, lamaia are atatea beneficii, incat putini dintre noi suntem straini de ele. Contine calciu, cupru, fier, magneziu in cantitati importante, fosfor, seleniu si zinc. Lamaia este un antiseptic puternic si foarte eficient si stimuleaza intens procesele de digestie, mai ales atunci cand este mancata pe stomacul gol, pentru ca intervine in procesul de transformare biochimica a alimentelor si in procesul de asimilare a substantelor nutritive.

Apa de ghimbir, asa cum putem numi aceasta bautura, se prepara foarte, foarte simplu. Intr-o sticla de 750 ml, de sticla, nu plastic, puneti zeama de la jumatate de lamaie (de marime medie) si 5-6 feliute de ghimbir (puteti creste cantitatea, daca doriti ca bautura sa fie mai aromata). Adaugati apa, pana umpleti sticla, si lasati-o la macerat 12 ore (de obicei de seara, pana a doua zi dimineata sau invers), la rece (vara, in frigider, iarna, intr-o incapere cu temperatura mai scazuta). Apa poate fi consumata dupa cum doriti. Atentie insa! Daca aveti probleme cu stomacul, aceasta bautura trebuie sa fie consumata cu prudenta sau dupa mesele principale, in nici un caz pe stomacul gol.

 


prejudicii alternativele naturale fructele storcator blender fructe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)