News Flash:

Leac fabulos pentru cosurile de pe fata

24 Noiembrie 2015
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
cos
Acneea e o problemă dermatologică neplăcută şi inestetică. Ea se datorează, în special, bacteriei numite Propionibacterium Acnes, care produce inflamaţia şi apariţia coşurilor purulente şi a nodulilor roşii. Iată cateva remedii naturiste împotriva acneei. Puneţi-vă comprese cu suc de lămâie Acidul citric prezent în sucul de lămâie reduce roşeaţa şi inflamaţia din leziunile acneice.

Tamponaţi zona afectată cu un tampon de vată înmuiat în suc de lămâie sau chiar cu o felie de lămâie. Lăsaţi faţa acoperită astfel, timp de 10-15 minute.

Spălaţi-vă cu apă oxigenată

Nu vă mai stoarceţi coşurile. În schimb, aplicaţi apă oxigenată pe zonele afectate. Acest lucru vă va ajuta.

Faceţi o mască din albuş de ou

Spargeţi două-patru ouă şi separaţi albuşul de gălbenuşuri. Aplicaţi pe faţă albuşul de ou pentru a curăţa pielea şi lăsaţi această mască să stea 10 minute pe faţă. Albuşurile sunt pline de proteine, iar consistenţa acestui tip de mască pentru ten va ajuta porii să se închidă.

Încercaţi şi cu o mască din aspirină

Striviţi 3-8 pastile de aspirină. Adăugaţi câteva picături de apă, până când obţineţi o pastă cu aspect nisipos, şi câteva picături de miere. Întindeţi amestecul pe faţă şi lăsaţi-l să stea 10-15 minute.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005986 (s)