News Flash:

LEAC FABULOS! Afectiuni pe care le putem trata cu suc de cartofi

9 Noiembrie 2015
2028 Vizualizari | 1 Comentarii
suc cartof
Sucul de cartofi previne formarea pietrelor de oxalat de calciu la nivelul tractului urinar. Sucul de cartofi rosii si mov a fost utilizat cu succes ca tratament impotriva tumorilor canceroase. Cartofii rosii si mov contin cantitati mari de antociani, substante care inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. In plus, cartofii dulci contin o cantitate uriasa de zeaxantina, o substanta care contribuie la imbunatatirea sanatatii oculara.

Sucul de cartofi, fiind alcalin, are o actiune linistitoare asupra tractului gastrointestinal, trateaza indigestia si este un remediu excelent pentru persoanele care sufera de ulcere gastrice. Persoanele care au suferit de ulcere gastrice si care au urmat tratamentul cu suc de cartofi pot confirma puterea miraculoasa a acestui suc. Sucul de cartofi este un agent anti-inflamator eficient si are o eficienta deosebita in tratarea artritei si in cazul tuturor celorlalte dureri si afectiuni inflamatorii, dureri articulare si in cazul durerilor de spate. Sucul de cartofi stimuleaza circulatia sanguina la nivelul intregului organism.

Sucul de cartofi este foarte eficient in cazul eczemelor si chiar in cazul acneei. Astfel, sucul de cartofi te poate ajuta sa ai un ten stralucitor intr-un timp foarte scurt. Sucul de cartofi este un remediu minune pentru guta, deoarece acest suc are capacitatea de a elimina acidul uric din organism.

Numeroase studii au demonstrat capacitatea pe care o poseda sucul de cartofi de a trata pancreatita (inflamarea pancreasului) si bolile de rinichi, inclusiv valoarea ridicata a proteinelor. De asemenea, exista unele dovezi care atesta eficienta sucului de cartofi in tratarea diabetului zaharat si hipertensiunii arteriale. 

tumorilor canceroase guta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005984 (s)