News Flash:

'Le oferim si cazare, doar sa vina sa se angajeze'. Anuntul Societatii de Transport Public Timisoara

22 Octombrie 2018
454 Vizualizari | 0 Comentarii
autobuz

Criza de soferi si vatmani cu care se confrunta Societatea de Transport Public din Timisoara a determinat conducerea sa gaseasca noi solutii pentru a gasi angajati.

Astfel, in cadrul unei sedinte s-a decis schimbarea grilei de salarizare pentru aceste posturi, iar salariul minim pe care il vor primi cei care se vor anjaga la STPT a crescut consderabil.

„Am stabilit modificarea grilelor de salarizare, marirea de salarii pentru soferi si vatmani. Am stabilit ca 3.250 de lei brut sa fi salariul minim de incadrare, la conducatori de autobuze si troleibuze si 3.050 lei la vatmani”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Nicolae Bitea, directorul STPT.

Societatea este dispusa sa acorde si cazare angajatilor, in cazul in care acestia vin din alte localitati.

„STPT ofera tuturor celor interesati sa lucreze pe posturile de conducatori auto pentru autobuze si troleibuze si vatmani, si cazare. Avem la Centrul Social, pe strada Renasterii, o cladire in care putem amenaja camere pentru angajati. Exista si o bucatarie comuna, exista dusuri. Este o cladire la cel mai inalt nivel din punct de vedere al dotarilor”, a adaugat Bitea.

In plus, potrivit conducerii societatii, cei care vor sa se angajeze nici nu trebuie sa aiba experienta. Acestia pot face cursuri in cadrul scolii de formare profesionala din cadrul STPT.

Pentru a putea suplimenta numarul mijloacelor de transport pe trasee, mai este nevoie de minim 30 de de soferi pentru autobuze si troleibuze, dar si de cel putin 10 vatmani.


criza soferi vatmani societatea transport public
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1087 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019238 (s)