News Flash:

Lavinia Pirva se pregateste sa devina mama, in 2018

12 Decembrie 2017
890 Vizualizari | 0 Comentarii
parva1

Sotia lui Stefan Banica, Lavinia Pirva, sustine ca are numeroase planuri de viitor, atat din punct de vedere familial, cat si profesional. Cu toate ca nunta sa cu Stefan Banica a avut loc in secret, iata ca venit in sfarsit momentul cand Lavinia Pirva se declara pregatita sa devina mama.
Cantareata a finalizat anul cu numeroase reusite in ceea ce ii priveste cariera, dar se gandeste si la un copil alaturi de sotul sau.  Dupa casatoria care a avut loc in secret, in Bulgaria, Lavinia Pirva si Stefan Banica sunt pregatiti sa devina parinti.

Recent, Lavinia a marturisit ca printre planurile de viitor se enumera si un copil. 

Si asta nu e tot. O viitoare colaborare in plan artistic cu sotul sau nu este exclusa, insa in eventualitatea in care vor lansa o piesa impreuna, aceasta trebuie sa fie ceva unic, in duet.

Faptul ca isi doreste sa devina mama este o marturisire despre care Lavinia Pirva spune ca doar Dumnezeu poate alege momentul oportun.

"Cand vrea Dumnezeu (n.r. un copil). Momentan, am o scoala de dezvoltare artistica pentru copii. Ce vrea Dumnezeu, sanatosi sa fie", spunea sotia lui Stefan Banica jr. Ulterior, planurile cantaretei s-au schimbat considerabil. 

sursa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014102 (s)