News Flash:

Lavinia Parva, reactie dupa ce s-a spus ca Andreea Marin il cauta pe Stefan Banica Jr.

3 Februarie 2017
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
lavinia parva3
Lavinia Parva a vorbit despre relatia sa cu Stefan Banica Jr. In ultimele zile, in presa mondena, s-a scris ca Andreea Marin il cauta tot mai des pe fostul ei sot. Actuala iubita a artistului spune ca relatia sa cu artistul este una fericita.
„Faptul ca noi nu aparem la tv , asta nu insemna ca nu ne este bine, ca nu suntem fericiti. Pentru a sta linistiti toti va spun ca totul e bine. Sunt fericita, ma simt iubita si nu simt pericolul. Sunt o femeie implinita. Nu as pierde pe nimeni oricum pentru ca nu detin pe nimeni. Relatia noastra este una buna”, a spus Lavinia Parva la un post de televiziune.
Andreea Marin, pericol pentru relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica Jr.?
La randul sau, Andreea Marin a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.
„Sa ne intelegem bine: poate nu ma cunoasteti, stimati „jurnalisti” de ocazie. Ati fi stiut ca privesc doar inainte. Si ca e cazul sa lasati oamenii in pace, caci nimeni nu se afla in nici un pericol. Exista doar pericolul prostiei tolerate prea mult din lumea in care traim si care atinge cote alarmante. De aceea, veti ramane ilustrii anonimi care viseaza sa fie observati macar fabuland in scris despre oameni care au realizat ceva in viata, pentru ca altfel … nu sunteti in stare.”, a scris Andreea Marin.

lavinia parva fericita iubita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006630 (s)