News Flash:

Lautarul din Buzau, plecat de acasa de sambata, a fost gasit inecat intr-un lac

24 Mai 2018
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
inecata

Un lautar in varsta de 42 de ani din Buzau, plecat de acasa de sambata, a fost gasit inecat, joi, in Lacul Siriu. Barbatul ar fi lasat in urma sa un bilet de adio, in care vorbea despre neintelegeri in familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Nicu Barbu, din orasul Patarlagele, judetul Buzau, a fost scos joi din apa decedat.

Surse judiciare au declarat ca lautarul in varsta de 42 de ani a lasat un bilet de adio.

”Este vorba de un instrumentist, lautar, canta la diverse evenimente, care de sambata a plecat de la domiciliu, ulterior familia a anuntat ca acesta nu mai poate fi gasit si, dupa sesizare, a fost gasit autoturismul acestuia, inntr-o zona din apropierea lacului de acumulare Siriu. A lasat un bilet in care a explicat gestul, din cauza unor neintelegeri in familie”, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
Barbatul de 42 de ani a lasat in urma un copil.

”Am fost solicitati sa intervenim in sprijinul Politiei, in cautarea unei persoane. Am intervenit cu o barca de la nivelul ISU Buzau si un echipaj de scafandri. Solicitarea de la Politie a venit in cursul zilei de miercuri si astazi a fost gasita persoana”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, George Cretu, purtatorul de cuvant al ISU Buzau.

Cercetarile sunt facute de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006328 (s)