News Flash:

Laura Cosoi, pregatita sa devina mamica: "Copiii imi plac, nu-mi plac parintii care..."

11 Noiembrie 2017
1427 Vizualizari | 0 Comentarii
laura cosoi

Laura Cosoi a dezvaluit ca este pregatita sa aduca pe lume un copil! Vedeta a mai spus ca ii plac la nebunie copiii, nu si parintii care ii rasfata prea mult.

„Cu siguranta. Noi suntem pregatiti, zic eu, iar cand vrea Dumnezeu, ni-l va aduce. Imi plac copiii, parintii nu imi plac. Parintii care ii rasfata poate prea tare, dar imi pac copiii, da. Amandoi avem familii numeroase, dar o sa vedem cum o sa fim ca parinti, ca nu stiu”, a spus Laura Cosoi.

Cum o rasfata sotul ei Cosmin?

„Este foarte atent in primul rand si este foarte atent la orice lucru care ma preocupa, la detalii, de cand ma ridic din pat si pana mergem inapoi, i se pare asa ca prima lui grija sunt eu. Ca eu sunt cel mai important lucru”, a explicat vedeta.

Laura Cosoi si logodnicul ei, Cosmin Curticapean, s-au casatorit religios sambata, 8 august, 2015, dupa ce cu o zi inainte se cununasera civil.

Vedeta spunea atunci ca este coplesita de eveniment.

 „Azi e ziua cea mare, ziua unui nou inceput! M-am trezit cu zambetul pe buze, cu ochii senini si cu vise marete”, a scris ea pe site-ul propriu. „Sunt coplesita de emotii si binecuvantata de bunul Dumnezeu! Iti multumesc, Doamne, pentru viata asta minunata!”, a adaugat Laura Cosoi.

„Am facut primul pas spre un nou inceput – familia mea”, scria Laura, dupa cununia civila.

„Aseara, la apusul soarelui, inconjurati de cei dragi, in mijlocul naturii, am spus Da”, a adaugat ea.

Sursa: cancan.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012676 (s)