News Flash:

Laura Cosoi, marturisiri despre sarcina

26 Aprilie 2017
1925 Vizualizari | 0 Comentarii
laura cosoi2
Laura Cosoi visat la momentul in care isi va intemeia o familie, insa copilul se lasa asteptat. Totusi, ea nu si-a pierdut speranta si a marturisit ca spera ca anul acesta sa se intample o minune in viata ei si a sotului.
Dupa ce s-a spus ca recent a pierdut o sarcina, Laura Cosoi nu a oferit detalii despre acest subiect, insa in cadrul unei emisiuni TV, ea a marturisit ca isi doreste ca in curand sa devina mamica.
”In curand speram sa se intample si o minune pentru noi. Am spus ca anul acesta ne vom concentra mai mult. Se rezolva totul, doar trebuie sa fim impreuna si sa ne iubim”, a declarat Laura Cosoi in cadrul unei emisiuni TV.
De asemenea, ea a vorbit si despre relatia pe care o are cu sotul ei: ”Aaa, ba da, ne certam. Sigur ca da, ne contrazicem. Nu pot spune ca am avut vreo cearta din aia cu iesit din casa, nu atat de tare, dar ne-am mai contrazis. E delicios asa, Dupa aceea impacarea e faina, nu ne tine mult cearta, e foarte bine si cred ca asa se spun toate lucrurile care trebuie spuse”, a mai adaugat ea.


laura cosoi visat familie minune sarcina mamica iubim
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005679 (s)