News Flash:

Laura Bretan a impresionat in finala America's Got Talent / VIDEO

14 Septembrie 2016
1645 Vizualizari | 0 Comentarii
laura bretan5
Laura Bretan, romanca de 14 ani care si-a impresionat pana la lacrimi conationalii cu vocea ei la ”Romanii au talent”, se afla la un pas de marele premiu de la 'America's Got Talent'. Marti, 13 septembrie 2016, a avut loc marea finala, unde Laura a avut o performanta de un milion de dolari.
Imbracata ca o Cenusareasa, Laura Bretan a interpretat melodia „O, Mio Babbino Caro”, aceeasi pe care a cantat-o in preselectiile pentru Romanii au talent, iar optiunea s-a dovedit una cat se poate de inspirata, reusind sa atraga numai cuvinte de lauda.
Simon Cowell, cel mai aprig jurat al concursului,  a exclamat dupa interpretarea Laurei Bretan, ca el nu stie prea multe despre muzica clasica, dar „ceea ce stiu este ca vedem pe cineva care are un talent extraordinar”.
„Ai fost geniala. Tu ai fost perfecta. Aceasta a fost o performanta de milioane de dolari. Am vazut patru spectacole de milioane de dolari”, a remarcat Howie Mandel.
„Fiecare nota te-a lovit cu atata acuratete ... Ce performanta”, a declarat si Mel B.
„In seara asta, arati ca o printesa, dar ai condus scena ca o regina...”, a fost reactia lui Heidi Klum.
Laura Bretan se lupta cu alti noua finalisti pentru marele premiu: Jon Dorenbos, Viktor Kee, Sofie Dossi, Linkin' Bridge, The Clairvoyants, Brian Justin Crum, Sal Valentinetti, Grace VanderWaal si Tape Face.
Votul este inca deschis. Fanii pot vota prin intermediul aplicatiei "America Got Talent", nbc.com, pagina de Facebook a show-ului, Google, dar si prin telefon. Marele castigator va fi anuntat miercuri seara, in a doua parte a finalei America’s Got Talent.

Galerie Video


laura bretan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006585 (s)