News Flash:

Lasa antibioticele si trateaza-te cu acest leac natural. Este UIMITOR!

28 Decembrie 2015
2450 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi negru
Usturoiul negru este cea mai la moda leguma zilele acestea. Afla ce este, unde il gasesti si mai ales ce poate face usturoiul negru pentru sanatatea ta. Vezi mai jos totul despre usturoiul negru.

Ce este usturoiul negru

Introdus pe pietele internationale in urma cu aproximativ cinci ani de catre coreeni, usturoiul negru nu este o variatiune a celui alb, obisnuit, scrie unica.ro.

El este usturoi obisnuit, dar fermentat timp de o luna in conditii controlate de temperatura si umiditate.

Vracii si medicii din vechime din Asia foloseau aceasta metoda de a fermenta usturoiul, pentru a extrage cele mai sanatoase proprietati din usturoi, reducand intoleranta la digerare si gustul neplacut pentru unii.

Ce beneficii are usturoiul negru pentru sanatate

Usturoiul negru te protejeaza de cancer si reduce colesterolul rau. Procesul de fermentare care dureaza o luna de zile face din usturoi un auper aliment. Usturoiul negru are o concentratie mai mare la 100 de grame de S-alicisteina, un derivat de aminoacid care ajuta la reducerea colesterolului si reduce riscul aparitiei unor tipuri de cancer.

Usturoiul negru te ajuta sa lupti cu infectiile din corp. Cu totii stim ca usturoiul alb, obisnuit are efecte antimicrobiene, antibiotice si antimicotice, datorita continutului de alicina. S-alicisteina din usturoiul negru ajuta la absorbirea mai rapida a acestui compus.

Ce gust are usturoiul negru?

Procesul de fermentatie face ca usturoiul negru sa aiba o consistenta de jeleu, mai moale si usoara decat cel alb. In plus, aroma puternica a usturoiului alb este foarte redusa in usturoiul negru.

Multi oameni spun ca usturoiul negru are un gust asemanator prunelor uscate, usor afumat, dulceag si cu consistenta unei caramele.

Usturoiul negru nu modifica mirosul corporal dupa consum si poate fi mancat chiar gol, in cantitati mari, pentru ca nu mai are iuteala usturoiului alb.

Pe langa multitudinea de antioxidanti, usturoiul negru este un produs 100% natural, obtinut prin fermentatie si, daca este provenit dintr-un lot nemodificat sau alterat chimic, este si 100% curat.

 


usturoiul negru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005949 (s)