News Flash:

Larisa Iordache, din nou campioana mondiala universitara. Aur la sol, dupa individual compus

23 August 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
larisa iordache
Larisa Iordache (21 ani) a adus Romaniei a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale Universitare de la Taipei, miercuri, in finala pe aparate de la sol, dupa ce, cu o zi in urma, urcase pe prima treapta a podiumului in concursul de individual compus.
Gimnasta legitimata de CS Dinamo a fost notata de arbitri cu 13,800 dupa evolutia din finala de la sol. Chiar daca nota a fost mai mica decat cea primita de larisa inn competitia celor mai complete gimnaste, de marti (14.050), Iordache a reusit sa se impuna la diferenta minima in fata japonezei Asuka Teramoto (13,766) si a rusoaicei Liliia Akhaimova (13,533 - cu cel mai greu exercitiu din finala - doua zecimi in plus la dificultate fata de sportivele care au devansat-o pe podium).
Miercuri, romanca a avut trei finale pe aparate. Si-a inceput evolutia in ultimul act de la paralele, insa nu a repetat evolutia buna din calificari, care o propulsase spre finala cu prima nota. De la 14,150, Larisa a scazut la 13,800 - nota din finala de la paralele - si a ratat podiumul, clasandu-se in final pe pozitia a cincea.
In programul Larisei a urmat finala de la barna: a primit o nota mai mare decat in calificari (13,666 fata de 13,450), insa pozitia in clasamentul finalei a fost acelasi - trei si medalie de bronz, care a incalzit-o pentru exercitiul de aur de la sol.
Romania se afla in prezent pe pozitia a 15-a in clasamentul pe medalii, cu patru medalii, toate aduse de gimnastica: 2 x AUR prin Larisa Iordache - la sol si individual compus, 2 x BRONZ prin Larisa Iordache - la barna si Andrei Muntean la sarituri.

larisa iordache taipei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006588 (s)