News Flash:

La un pas de TRAGEDIE! Un artist celebru era cat pe ce sa moara! Avionul a pierdut o USA in timpul ZBORULUI

13 Noiembrie 2014
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Avionul cu care solistul trupei U2, Bono, a calatorit, miercuri, de la Dublin la Berlin a pierdut usa din spate in timpul zborului, dar a aterizat in siguranta.

Bono si patru prieteni de-ai sai au calatorit, miercuri, de la Dublin, Irlanda, catre Berlin, cu un avion privatcursa fiind operata de compania Learjet, pentru a participa la o intalnire cu ministrul german al Economiei, Gerd Müller, transmite contactmusic.com.

In timpul zborului, deasupra Germaniei, usa de acces situata in spatele avionului s-a desprins, potrivit Irish Daily Mail.

"(Bono, n.r.) a fost foarte norocos, avionul s-ar fi putut prabusi. La circa o ora de la decolare, pasagerii au auzit un zgomot infundat puternic venind din spatele avionului. Au fost surprinsi si nelinistiti o perioada, dar avionul si-a continuat zborul si a aterizat la Berlin. Cand a aterizat, au fost ingroziti sa afle ca practic tot compartimentul din spatele avionului se detasase complet", a declarat o sursapentru publicatia irlandeza.

Autoritatile germane au confirmat ca avionul a aterizat cu defectiuni in zona usii din spate, iar politia investigheaza incidentul.
Sursa: mediafax.ro

bono avion privat cursa usa desprins zgomot sursa defectiuni politia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009602 (s)