News Flash:

La un pas de tragedie! O tanara a scapat ca prin minune dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp

11 Octombrie 2015
2141 Vizualizari | 0 Comentarii
bmw stalp
 Accident grav petrecut in localitatea Dumbravita. O tanara de 33 de ani care se afla la volanul unui autoturism BMW X5 a lovit un stalp de pe marginea drumului, dupa ce s-a speriat de un alt autovehicul care circula pe banda de langa ea.
Din primele informatii de la fata locului, tanara de 33 de ani se indrepta spre Timisoara, cand, la un moment dat, la iesire din localitatea Dumbravita, a pierdut controlul volanului si a lovit cu masina un stalp de pe marginea soselei.
Martorii spun ca, cel mai probabil, tanara, care mergea pe banda intai, s-a speriat de o dubita care circula in aceeasi directie pe banda a doua si a tras de volan. De asemenea, in fata autoturismului BMW se afla o masina Volkswagen Touareg, al carui sofer a observat la timp incidentului si a accelerat, astfel incat autoturismul sau a fost lovit doar usor de stalp.
In urma impactului, autovehiculul BMW a fost grav avariat, iar tanara a fost ranita usor.
La fata locului au ajuns echipaje de politie si SMURD, iar tanara a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.
Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate zeci de minute, cat timp firele de troleibuz de pe stalp au fost indepartate de pe carosabil.
Oamenii legii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca cu exactitatea circumstantele producerii accidentului.

localitatea dumbravita timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007586 (s)