News Flash:

La un pas de tragedie! O soferita a vrut sa evite o caprioara iesita pe sosea si s-a rasturnat cu masina

5 Mai 2016
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
masina rasturnata1
O femeie a ajuns la spital dupa ce a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina in camp.
Accidentul s-a produs in jurul orei opt, la intrare in Timisoara dinspre Arad. La un moment dat, o caprioara i-ar fi aparut brusc in fata, le-a povestit soferita politistilor. Povestea femeii este confirmata si de ceilalti soferi care se aflau in acel moment pe drum si care au vazut cum s-a produs accidentul.
Femeia s-a speriat, a tras de volan brusc si a pierdut controlul masinii. Masina scapata de sub control, un Ford, s-a dat peste cap de trei ori in camp, iar conducatoarea auto a fost scoasa din autoturism de ceilalti participanti la trafic. Un echipaj al ambulantei dar si pompierii de la descarcerare au fost trimisi in zona pentru a interveni, scrie tion.ro.
„La sosirea la fata locului s-a gasit un autoturism rasturnat in afara partii carosabile, conducatorul auto (persoana de sex feminin, aproximativ 60 de ani) al autoturismului fiind deja scos de catre alti participanti la trafic si predat echipajului SAJ prezent la fata locului, pentru acordarea primului ajutor medical si transportul la spital”, au declarat pompierii timisoreni.
Din fericire, ranile suferite de femeie nu sunt grave, viata ei fiind in afara oricarui pericol. Accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

volan brusc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004503 (s)