News Flash:

La un pas de tragedie! Autobuz plin cu muncitori implicat intr-un accident

27 Octombrie 2015
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Accident de circulatie, marti dimineata, pe drumul care leaga Timisoara de Sannicolau Mare, la Sandra. Trei persoane au ajuns la spital dupa ce un autobuz plin cu muncitori a fost lovit de o autoutilitara ajunsa pe contrasens.
Accidentul s-a produs la ora 5.30 in localitatea Sandra. Un tanar de 28 de ani din Hunedoara conducea o autoutilitara dinspre Sannicolau Mare, spre Timisoara, insa la un moment dat a pierdut controlul volanului. Autovehiculul a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a izbit violent de un autobuz, al carui sofer circula regulamentar. In mijlocul de transport in comun se aflau 35 de pasageri, toti muncitori, care ar fi trebuit sa ajunga la o fabrica din Sannicolau Mare.
Trei dintre acestia au fost raniti si transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Ambii soferi, dar si ceilalti muncitori din autobuz au scapat din fericire fara rani.
La locul accidentului au sosit de urgenta doua autospeciale pentru descarcerare, un echipaj SMURD, dar si trei ambulante de la SAJ Timis.
Politistii de la Rutiera au deschis un dosar pentru vatamare corporala din culpa.

saj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)