News Flash:

La un liceu din Timisoara, toti elevii au luat Bacalaureatul

4 Iulie 2018
764 Vizualizari | 0 Comentarii
bac

Au trecut de examenul maturitatii si acum isi cauta deja loc la facultate. Unii liceeni din Timis au luat Bacalaureatul, mai exact 2.372 candidati din 3729. In Timis, un singur liceu are procent de promovare de suta la suta la BAC, locul unde toti elevii au luat examenul maturitatii. Sunt insa si licee unde nu a promovat niciun elev… Avem topul!

Pe primul loc in topul scolilor din Timis este Liceul Grigore Moisil din Timisoara, cu un procent de promovare de suta la suta. Pe locul doi este Colegiul National C.D. Loga, cu un procent de promovare de 99,43 la suta, iar pe trei Liceul Nikolaus Lenau, cu un procent de promovare de 98,21 la suta. Pe patru se situeaza Colegiul National Banatean din Timisoara, cu un procent de promovare de 97,86 la suta, iar pe cinci este Liceul Pedagogic din urbea de pe Bega, cu un procent de 96,50 la suta.

Nu a promovat niciun elev de la Liceul Teoretic Socrates din Timisoara, Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timisoara si Liceul Cristofor Nako din Sannicolau Mare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006489 (s)