News Flash:

La Timisoara va avea loc Conferinta Europeana a Medicilor de Familie

10 Martie 2014
828 Vizualizari | 0 Comentarii
In 2013, evenimentul a avut loc în Portugalia, la Lisabona
Societatea Medicilor de Familie (SMFT) Timiş şi Patronatul Medicilor de Familie (PMF) Timiş vor aduce la Timişoara spuma medicilor de familie din Europa.
Astfel, în premieră în Romania, va fi organizată, în capitala Banatului, Conferinţa Europeană Wonca 2014 - EGPRN, în luna iulie. In 2013, evenimentul a avut loc în Portugalia, la Lisabona.
Doctorii de familie sunt invitaţi, marti, 18 martie, la ora 13.30, la Casa Adam Muller Guttenbrunn Timişoara, pentru a asista la prezentarea noutăţilor şi modalităţilor de organizare.
„Discutăm noutăţile pe care le vom transmite la Bucureşti, la Şedinţa de Senat, din 28 martie, şi despre prima Conferinţă Wonca - EGPRN din Romania tuturor timpurilor, pe care sperăm că vom avea şansa să o organizăm la Timişoara, noi, medicii de familie din Timiş, deja cunoscuţi în Europa după Conferinţa Naţională a Medicilor de Familie 2012. Se ştie că aceasta a fost o reuşită datorită participării noastre active. Prof. dr. Manfred Maier şi alte personalităţi internaţionale ale medicinii de familie ne susţin. Nu ne-am încumeta să organizăm aşa eveniment extrem de important dacă nu ne-am baza pe noi, toţi mf-ştii din Timiş”, a declarat dr. Claudia Iftode, preşedinta SMF Timiş şi vicepreşedinta PMF Timiş. Ziuadevest.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018345 (s)