News Flash:

La Timisoara se ridica cel mai mare pod din sticle de plastic din lume!

4 Iulie 2014
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
In acest weekend se va realiza la Timisoara cel mai mare pod de sticle de plastic din lume, iar initiatorii acestui proiect – EcoStuff Romania – au nevoie de ajutor pentru constructia podului. Voluntarii sunt asteptati.

Proiectul “cu.podu” vrea sa intre in Cartea Recordurilor si sa devina cea mai mare constructie de acest fel din lume. ”cu.podu” este un proiect prin care organizatorii, EcoStuff Romania, isi propun sa atraga atentia asupra cantitatii enorme de ambalaje din plastic care polueaza apele din Romania si din intreaga lume.

Constructia primelor elemente care vor forma podul a inceput in urma cu doua saptamani. Podul va fi instalat pe Bega, in zona restaurantului Flora. Acum, organizatorii au ajuns in etapa finala, de construire a celor 74 de module ale podului, ce vor fi umplute cu pet-uri. Sambata si duminica (5-6 iulie) la terasa La Capite, vizavi de Universitatea de Vest, sunt asteptati toti cei care vor sa dea o mana de ajutor, oricand, intre orele 10.00 si 20.00. Sunt asteptati sa participe cel putin 100 de voluntari.

In acelasi timp, mai este nevoie de pet-uri. Cateva mii au fost strivite de cei care si-au facut un obicei din a sari in piscina plina cu pet-uri, motiv pentru care organizatorii invita in continuare toti timisorenii sa aduca pet-uri, mai ales de 2 si 2.5 litri.proiectul cartea recordurilor cu podu ecostuff romania bega pet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0841 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015781 (s)