News Flash:

La Timisoara incep deja pregatirile pentru Targul de Pasti

21 Februarie 2015
1779 Vizualizari | 1 Comentarii
La Timisoara au inceput deja pregatirile pentru Targul de Pasti. Autoritatile locale nu au luat inca o decizie in privinta cuiburilor cu iepurasi, dupa nefericitul incident de anul trecut, cand animalele expuse in Soarelui au fost omorate... Comerciantii care vor sa participe la targul din Piata Victoriei pot depunere cereri la primarie incepand de saptamana viitoare.
Targul de Pasti organizat de Primaria Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului, ajuns la cea de-a opta editie, va avea loc in perioada 27 martie - 16 aprilie 2015.
Casutele comerciantilor vor fi amplasate la fel ca si in anii trecuti in centrul orasului, in Piata Victoriei, si, in functie de numarul solicitarilor, in piateta din cartierul Soarelui, din fata Scolii 30, si in zona Dacia.
Reprezentantii municipalitatii spun ca vor fi cuiburi decorative de Iepuras, cu diverse figurine, dar nu au decis inca daca in tarcuri vor mai fi sau nu iepurasi adevarati. Si asta, dupa ce anul trecut iepurasii care erau expusi in cuibul din cartierul Soarelui au fost gasiti morti. Locuitorii din zona au povestit ca iepurasii ar fi fost omorati de caini, care au reusit sa intre in tarc, in timp ce autoritatile locale au sustinut ca acel cuib a fost vandalizat, la fel ca si cel din zona Dacia. Un incident similar a avut loc, si in 2011, in Piata Victoriei.
O hotarare in privinta iepurasilor urmeaza sa fie luata la inceputul saptamanii viitoare, potrivit purtatoarei de cuvant a Primariei Timisoara, Alina Pintilie.
Comerciantii care sunt interesati sa participe la Targul de Pasti pot depune cereri la primarie incepand din 23 februarie, pana in 6 martie, scrie tion.ro.
Solicitarile se depun la camera 12, Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii, la ghiseele nr. 3 si 4, pentru Directia Comunicare, dupa urmatorul program: luni, miercuri, joi si vineri intre orele 8.30-16.30, iar marti intre 8.30-18.30.
La dosar trebuie depuse mai multe documente: un formular de participare, CD cu lista si pozele produselor comercializate, fotografii ale casutei, in cazul in care comerciantul detine una, copie dupa actele firmei sau dovada faptului ca agentul economic este constituit in una din modalitatile prevazute de lege in vederea desfasurarii de activitati cu scop lucrativ, certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate etc. Totodata, trebuie precizate detaliile referitoare la necesarul tehnic pentru buna functionare.
Cei care comercializeaza produse alimentare trebuie sa obtina in prealabil un aviz din partea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

la timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005716 (s)