News Flash:

La Timisoara a inceput Festivalul "Teatru pe paine". Iata programul evenimentelor

29 Septembrie 2014
764 Vizualizari | 0 Comentarii
Festivalul Teatru pe paine
A opta editie a festivalului cu acest generic, organizat de trupa Thespis , se desfasoara in aceasta saptamana la Casa Studentilor. Programul celor sapte zile de festival cuprinde spectacole, ateliere, discutii pe teme de teatru. Mai mult, tinerii pasionati de teatru si imbuibati cu talent pot ajunge pe scena, caci actorii – studenti isi cauta colegi noi.
Intre 29 septembrie si 5 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor vor avea loc zilnic ateliere, discutii pe teme de teatru, spectacole.
Atelierele se vor desfasura in studioul Thespis “Diogene V. Bihoi” si vor fi sustinute de 3 oameni de teatru: Madalina Ghitescu, actrita originara din Bucuresti, care ii va introduce pe bobocii Thespis in tainele actoriei; actorul sibian Bogdan Saratean, animator al vietii teatrale din Cluj si Sibiu (unde a implementat festivalul de teatru profesionist „25 de ore de teatru”) si Andra Duteanu, specializata pe teatru non-verbal.
Aceasta saptamana de ateliere va oferi un bagaj consistent celor care au pasit sau vor pasi pe drumul teatrului doar din pasiune. „Vor pasi” pentru ca Teatrul Thespis va organiza cu ocazia acestor workshop-uri si a stagiunii teatrale 2014/2015 o selectie de membri noi, in pre-ora festivalului, luni, 29 septembrie, de la ora 18, la Casa Studentilor, sala 202, precizeaza Adrian Korek, coordonatorul Teatrului Thespis, scrie Tion.ro.
In programul festivalului, organizat in colaborare cu Asociatia Culturala “Diogene”, sunt incluse trei spectacole. Toate evenimentele sunt cu intrare libera si se vor desfasura la Casa Studentilor, Bv. Regele Carol I, nr. 9, sala 202 „Diogene Bihoi”.
Programul Festivalului “Teatru pe paine” :
ATELIERE
29.09 – 2.10 – Atelier de introducere in arta actorului cu Madalina Ghitescu (Bucuresti)
3.10 – 4.10 – Atelier de arta actorului cu Bogdan Saratean (Sibiu)
5.10 – Atelier de introducere in teatru-dans cu Andra Duteanu (Timisoara)
SPECTACOLE:
Sambata, 4 octombrie
ora 17.00 “Beat Bukowski” Compania Teatrala BIS Sibiu
ora 18.00 “Amalia respira adanc” Teatrul Studentesc LUDIC Iasi
ora 19.00 “137 de elefanti” Teatrul Studentesc THESPIS Timisoara

trupa thespis casa studentilor madalina ghitescu teatrului thespis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036736 (s)