News Flash:

La nici doua luni de la divortul de gimnasta Maria Olaru, Bogdan Diaconu a aparut de mana cu...Rocsana Marcu

9 Mai 2017
1894 Vizualizari | 0 Comentarii
maria olaru si sotul
Bogdan Diaconu a mers alaturi de prezentatoarea TV Rocsana Marcu, in mall-ul din zona Baneasa a Capitalei, acolo unde s-au simtit cat se poate de bine. Totul s-a intamplat in seara de sambata, in jurul orei 11:00, atunci cand alaturi de un alt cuplu, au decis sa vizioneze un film. Acestia au ales sa mearga la productia americana „The Circle“, ce il are in distributie si pe celebrul Tom Hanks. Pana in momentul in care au ajuns propriu-zis sa cumpere biletele, dar si sa paseasca in sala de cinema, cei doi au fost mereu cu zambetul pe buze. Totodata, femeia de televiziune a si ras la un moment dat cu multa pofta, cel mai probabil la una dintre glumele omului politic. Nu numai atat, pentru ca i-am filmat chiar in timp ce se tineau de mana. Un semn ca povestea de dragoste care s-a infiripat intre ei este abia la inceput, insa pare sa ii fi facut pe ambii foarte fericiti.
De asemenea, Rocsana Marcu, careia i se spune ”Miss Piggy” a ales sa poarte mai multe obiecte vestimentare de culoare neagra, care i-au avantajat pe deplin silueta. Cat despre podoaba capilara, vedeta TV a avut un look fresh si tineresc, pentru ca si-a aranjat parul in doua cosite blonde impletite.

„Nu am cum sa comentez, ci doar sa confirm. Pentru mine, Maria ramane mama copilului meu. Mai multe de atat nu sunt de comentat. Eu nu cred ca am disponibilitatea de a comenta alegerile politice ale Mariei. Pentru mine, Maria ramane fosta sotie si mama fiului meu. Voi avea grija sa-i fie bine atat ei, cat si copilului. Sunt lucruri de nuanta – adevarul e intotdeauna la mijloc. 27 februarie anul curent. Am avut o casnicie sau o relatie care cu mult timp inainte sa se produca casatoria. Este o custodie comuna, doar ca domiciliul copilului e la mama. Nu am avut ce sa impartim, pentru noi lucrurile sunt foarte simple. E alegerea Mariei ce declaratii va face, nu vreau sa duc discutia in acest sens. Daca Maria va face declaratii in acest sens, voi raspunde la acel moment. Nu regret nimic din mariajul cu Maria si o sa uit tot ce a fost negative“, declara Bogdan Diaconu, imediat dupa despartirea de gimnasta Maria Olaru.

bogdan diaconu rocsana marcu baneasa maria mama maria olaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006253 (s)