News Flash:

LA MULTI ANI, ROMANIA! Au inceput ceremoniile de 1 Decembrie in toata tara

1 Decembrie 2015
1426 Vizualizari | 0 Comentarii
romania
Ziua Nationala a Romaniei e sarbatorita astazi cu parade militare, ceremonii religioase si concerte. Peste 2.600 de militari si 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS si Politia Locala vor lua parte la parada militara de 1 Decembrie care va avea loc in Capitala, incepand cu ora 11.00, manifestarile desfasurandu-se pentru al doilea an consecutiv in Piata Constitutiei.
Peste 2.600 de militari si specialisti, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Protectie si Paza, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Politia Locala Bucuresti vor participa, marti, incepand cu ora 11.00, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Militarilor romani li se vor adauga detasamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Turcia.
Toate strazile din jurul Casei Poporului sunt inchise pana la ora 16.00, parcarea masinilor fiind interzisa. Politistii de la rutiera vor fi in trafic si vor directiona autoturismele pe rute ocolitoare, iar punctele de acces pentru a ajunge in piata sunt la intrarea dinspre B-dul Unirii, la intersectia B-dul Libertatii cu B-dul Natiunile Unite sau intrarea dinspre Calea 13 Septembrie.
In Bucuresti, la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I are loc, incepand cu ora 8.00, o ceremonie militara de depuneri de coroane de flori.
De asemenea, au loc ceremonii militare si religioase de depunere de coroane de flori in garnizoanele din tara unde sunt dislocate mari unitati si unitati militare.
De Ziua Nationala, drapelul tricolor este arborat in toate institutiile militare din tara, iar la bordul navelor maritime si fluviale ale Fortelor Navale se ridica Marele Pavoaz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004743 (s)