News Flash:

La IULIUS MALL TIMISOARA, copiii se pot aventura in labirintul iepurasului si pot castiga un ou de ciocolata de 8,5 kg

20 Aprilie 2016
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 1
Iulius Mall Timisoara le-a pregatit prichindeilor o surpriza in ton cu energia si curiozitatea lor. In asteptarea Iepurasului de Paste, cei mici au prilejul de a explora un labirint si de a desena propriile povesti, pentru curajul si talentul lor fiind rasplatiti cu multa ciocolata. 
Pana vineri, 29 aprilie 2016, strengarii sunt provocati sa descopere „Labirintul Iepurasului”, la etajul Iulius Mall Timisoara, in zona Intersport. Curajosii vor intra in labirint si, folosindu-se de ingeniozitate, vor cauta ouale de Paste ascunse. Spre marea lor bucurie, joaca le va fi rasplatita cu delicii din ciocolata belgiana. Dincolo de caracterul ludic, „Labirintul Iepurasului” este o activitate care permite dezvoltarea spiritului de orientare si a perspicacitatii. Astfel, copiii de pana la 11 ani dornici de un mod distractiv si, totodata, educativ de a petrece saptamana „Scoala Altfel” sunt asteptati in „Labirintul Iepurasului”. Iepurasul va fi prezent pentru a-i premia pe copii de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00 – 19.00, iar sambata si duminica, intre orele 14.00 - 20.00. 
Surprizele pentru nazdravani continua la Iulius Mall! Cei mici pot participa la un concurs de desene, unde premiul cel mare este visul oricarui copil – un ou de ciocolata care cantareste 8,5 kg. La intrarea in „Labirintul Iepurasului”, fiecare copil primeste un ou de hartie, iar pe spatele acestuia va trebui sa realizeze povestea Sarbatorilor Pascale, asa cum si-o imagineaza el. Picturile vor fi admirate intr-o expozitie inedita, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, pe 29 aprilie. Norocosul va putea imparti cu prietenii si familia oul gigant din ciocolata belgiana Leonidas. 

Galerie Foto

IMTM_2
paste ascunse
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007748 (s)