News Flash:

La inmormantarea sotului, ea ii sopteste la ureche: "Dragul meu, vom avea un copil". Ce urmeaza...

7 Noiembrie 2017
1521 Vizualizari | 0 Comentarii
inmormantare2

La inmormantare, sotia ii sopteste la ureche sotului sau decedat: ”Dragul meu, vom avea un copil”. Ce a urmat? O bucurie incredibila, care a venit pentru a alunga o parte din tristetea iremediabila produsa de moartea omului iubit. 
 
Uneori viata iti ia si iti ofera aproape in mod simultan, si o perioada de doliu poate fi rapid compensata cu o mare bucurie. Asta au trait Courtney si Bryan Hill, din Illinois. Bryan a fost militar si a luptat in Irak, Kuweit si Afganistan. A fost deseori in situatii foarte periculoase, dar de fiecare data s-a intors acasa, viu si nevatamat. In cele din urma, a decis sa se retraga din armata si a ales o viata linistita si fericita alaturi de familia sa, scrie perfectmedia.info.

Dar, cu regret, fericirea lor a fost de scurta durata. In februarie 2016, Bryan a murit intr-un tragic accident de masina. Courtney si-a pierdut sotul iubit, iar fiica lor, Reagan, a ramas fara tata. In pregatirile pentru inmormantare, soarta ii ofera o surpriza lui Courtney – ea afla ca este insarcinata! La inmormantare, ea ii sopteste la ureche sotului sau decedat: ”Dragul meu, vom avea un copil”.

Trecuse o luna de la inmormantare si Courtney incerca sa-si continue viata, cand deodata a inceput sa simta o durere puternica in partea inferioara a abdomenului. De frica unui avort spontan, Courtney a mers direct la medic. Dupa o examinare amanuntita, medicul a avut sa-i dea niste noutati surprinzatoare – astepta tripleti, doi baietei si o fetita! Isi aminteste cu lux de amanunte acel moment: ”Ramasesem fara cuvinte. Era extraordinar gandul ca voi avea trei copilasi care sa-mi aminteasca de Bryan”. Dar soarta avea alte planuri pentru Courtney.

In cea de-a 25-a saptamana de sarcina, medicii i-au dat femeii o veste tragica – unul din copilasi murise in uter. Courtney a fost distrusa, dar totusi a simtit nevoia sa-i dea un nume si l-a numit Brady. Din fericire, ceilalti doi bebelusi, Miles si Harper, s-au nascut perfect sanatosi. Iar Courtney si Reagan au fost coplesite de bucurie, fiind nerabdatoare sa-i creasca pe noii membri ai familiei. Courteny stie ca Bryan ar fi fost foarte mandru de ei.
Oamenii mereu o intreaba pe Courtney daca bebelusii sunt gemeni si ea raspunde intotdeauna ca ei sunt ”tripletii supravietuitori”.
Courtney inca mai poarta doliul pentru pierderea sotului sau si a fiului lor, dar ea stie ca Bryan a fost un luptator si o persoana puternica, iar ea capata putere datorita iubirii ce si-au purtat-o unul altuia. Telul ei acum este sa se bucure de fiece zi alaturi de copii sai.


inmormantare courtney reagan soarta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005211 (s)