News Flash:

La 23 de ANI de la MOARTEA mamei sale, fiica gaseste cateva SCRISORI! Cand CITEȘTE ce era scris acolo, ramane fara cuvinte si LACRIMILE incep sa ii curga pe obraji

27 Iulie 2017
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
scrisori
Mama Amandei, Barbara, a murit in urma cu 23 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul osos. Cele doua au petrecut foarte putin timp impreuna, iar asta a marcat-o pe Amanda.
Singurul lucru care ii aminteste de mama ei este un iepuras de plus, pe care aceasta i l-a daruit chiar inainte sa moara. Dupa moartea mamei, Amanda si familia ei s-au mutat foarte des. Fata a incercat sa stranga cat mai multe lucruri care i-au apartinut mamei si sa le ia cu ea, dar din pacate, nu a fost de ajuns.
Intr-o zi Amanda a primit un pachet din partea executorului bunurilor mamei sale. Pachetul fusese pierdut si abia dupa 23 de ani a ajuns la ea. In interior se aflau poze, acte, dar si doua scrisori pentru ea din partea mamei, scrie poatenustiai.ro.
„Draga Amanda, stii ca imi este dor de tine si imi pare rau ca nu pot fi alaturi de tine. Ei bine, nu inceta sa zambesti si fii curajoasa! “- au fost cuvintele mamei sale, iar la vederea acestora a inceput sa planga.
Pentru Amanda aceste randuri inseamna enorm de mult. Planuieste sa xeroxeze scrisorile si sa le imparta si rudelor ei, care duc lipsa Barbarei.

cancerul osos amanda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005355 (s)