News Flash:

L-a cunoscut pe Facebook, dar nu stia ca avea sa urmeze un COSMAR! O femeie din Timisoara, sechestrata in propria casa de un barbat cunoscut pe net

2 Decembrie 2015
1646 Vizualizari | 1 Comentarii
violata2
Totul a pornit de la o postare pe o retea de socializare… iar ceea ce a urmat este incredibil.
„In Timisoara, o doamna din oras, la un moment dat publica pe o retea de socializare ca e bolnava si ar manca o… supa. Cineva din lista, pe care nu-l cunostea, s-a oferit, foarte atent, sa-i asigure supa respectiva. Doamna i-a dat adresa… Barbatul i-a facut supa respectiva, i-a dus si un buchet de flori. Din vorba in vorba, peste noapte, cel care a venit cu buchetul de flori a ramas acolo, acasa la doamna. A convins-o ca este visul vietii ei si au ramas impreuna. La cateva saptamani dupa ce s-a instalat in casa ei, el i-a cerut sa dea telefoane, in prezenta lui, la toti prietenii din agenda si sa le spuna ca vrea sa intrerupa relatiile cu orice persoana din trecut si ca s-a hotarat sa-si refaca viata”, spune Beniamin Lup, presedintele organizatiei World Teach Europe, care a intervenit in acest caz si in multe altele.
Femeia s-a conformat si-a schimbat numarul de telefon, cativa prieteni au incercat sa o contacteze, dar fara succes.
„Barbatul a obligat-o sa-si schimbe numele de familie, numarul de la masina. In urmatoarea luna toate conturile bancare ei au fost golite de el. Dupa sase luni ea nu-i stia nici macar numele real. Totul era sub amenintare, ea era amenintata ca daca se afla, atunci barbatul va posta pe internet filmari indecente. In plus, doamna era amenintata ca, daca se afla ceva, copilul ei de 13 ani va avea de suferit. Copilului i se spunea la fel, ca mama sa va avea de suferit daca spune ceva, cuiva. Barbatul o scotea pe strada, intre vecini, o punea pe peluza in fata casei, o punea sa latre ca un caine, le spunea vecinilor ca si-a pierdut mintile. A convins pe toata lumea ca doamna si-a pierdut mintile si e in tratament”, povesteste Beniamnin Lup.
In cele din urma, drama prin care trecea timisoreanca a iesit la iveala. Intr-o zi, cand a fost sa-si scoata ultimii bani, a reusit sa-i comunice doamnei de la ghiseul de la banca: „Sunt in pericol, ajutati-ma!”
Casierita a sunat la politie, cei doi au fost gasiti de politie, dusi la o sectie, acolo unde femeia a putut sa spuna ce s-a intamplat, scrie tion.ro.
„Cand i-am preluat ca si victime, pe mama si copilul acesteia, de 13 ani, ne-a sunat un ofiter de la sectia de politie. Dupa sase luni de sechestrare si abuz au avut increderea in ei distrusa suta la suta. Barbatul dorea ca ea sa ramana insarcinata si ii spunea: «Te duc in Spania si te vand ca pe Kinder cu surprize»! Pana la urma a fost luat de Politie. Am fost la medicina legala cu doamna. Era intepata, lovita, avea vanatai. A fost dusa la un adapost destul de departe, a stat o luna in proces de reabilitare. Acum, mama si copilul au parasit Timisoara, copilul a reusit sa se integreze foarte bine in noua casa, ei sunt acum in alt loc, nu mai vor sa se intoarca in oras. Respectivul barbat a fost lasat in libertate, dar din ultimele informatii pe care le avem, acesta a fost arestat in Spania, impreuna cu un grup care facea trafic si abuz de persoane”, mai spune Beniamin Lup.
Asociatia World Teach are centre in Romania care trateaza din punct de vedere fizic si emotional victimele abuzului si ale traficului de persoane. In curand se va pune piatra de temelie la un astfel de centru si la Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005858 (s)