News Flash:

KOVESI, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei: "NU mi-a cerut DEMISIA, nu demisionez. Nu am de ce"

28 Martie 2017
938 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, luni, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, ca a discutat cu acesta despre activitatea DNA, ca Tudorel Toader nu i-a cerut demisia si ca nu intentioneaza sa demisioneze pentru ca nu are de ce.
"Am discutat despre activitatea DNA. Atat am avut de declarat. Nu mi-a cerut demisia si nu intentionez sa imi dau demisia, nu am de ce sa imi dau demisia, DNA si-a facut treaba. A fost o discutie despre care nu vreau sa dau foarte multe detalii, ve'i afla dupa cel mai probabil de la domnul ministru. Am discutat doar despre activitatea DNA", a declarat, luni seara, Laura Codruta Kovesi, dupa intalnirea avuta cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a ajuns, luni dupa-masa, la sediul Ministerului Justitiei, la scurt timp dupa ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, care a avut si el o discutie cu ministrul Justitiei.
Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat, luni dimineata, ca miercuri va prezenta rezultatele evaluarii sefilor principalelor parchete: DNA si Parchetul General.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004452 (s)