News Flash:

Klaus Iohannis va veni la Timisoara pe 16 decembrie

11 Decembrie 2014
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a confirmat participarea la manifestarile organizate la Timisoara pentru a marca 25 de ani de la Revolutie, dupa cum a promis in campania electorala, atunci cand a vizitat orasul de pe Bega. „Pe 16 decembrie as vrea sa fim cat mai multi acolo si sa ne amintim de eroii nostri de la Timisoara”, a scris Iohannis pe Facebook.
Manifestarile dedicate Revolutiei vor debuta saptamana viitoare, in data de 16 decembrie, atunci cand este asteptat la Timisoara si presedintele ales Klaus Iohannis, care si-a confirmat miercuri vizita, scrie tion.ro.
„Asa cum am promis, pe 16 decembrie voi lua parte, la Timisoara, la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989. Nu e simbol mai puternic si nici data mai intensa: pe 16 decembrie as vrea sa fim cat mai multi acolo si sa ne amintim de eroii nostri de la Timisoara si de faptul ca anul acesta se implineste un sfert de veac de cand ei nu mai sunt. Vreau ca acest moment sa fie un legamant ca tot ceea ce am castigat in decembrie 1989 nu vom pierde niciodata!”, a scris Iohannis pe Facebook.
Printre evenimentele ce vor avea loc in 16 decembrie la Timisoara se numara sedinta festiva a Consiliului Local dedicata comemorarii a 25 de ani de la Revolutie, programata la Opera, o procesiune cu torte si lumanari din locul de unde a inceput Revolutia, de la casa pastorului László Tökés pana la Catedrala Mitropolitana, depuneri de lumanari si candele pe treptele Catedralei, in memoria tinerilor ucisi in Revolutie, un concert sustinut de Corul National de Camera Madrigal la Opera, momente de reculegere si aprinderea de candele in Piata Victoriei.

consiliului local opera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004470 (s)