News Flash:

Klaus Iohannis dupa incendiul din Bamboo: Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate

21 Ianuarie 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
ioh
PreÅŸedintele Klaus Iohannis a atras sâmbătă atenÅ£ia, după incendiul care a afectat clubul Bamboo, că ''până nu vom înÅ£elege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toÅ£i, societatea va fi mereu în pericol''.

''În incendiul din clubul bucureÅŸtean nu ÅŸi-a pierdut viaÅ£a, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporÅ£ii. Reguli ÅŸi legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înÅ£elege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toÅ£i, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoÅŸire grabnică celor răniÅ£i ÅŸi mulÅ£umesc salvatorilor!'', a scris ÅŸeful statului pe Facebook.

ReprezentanÅ£ii Primăriei Sectorului 2, pe raza căreia se afla clubul Bamboo, au declarat pentru MEDIAFAX că acesta nu avea autorizaÅ£ie de funcÅ£ionare, fiind amendaÅ£i anul trecut. Clubul a ars în întregime, 38 de persoane fiind duse la spital. 11 victime au rămas internate.

"Clubul a avut o autorizare de construire pentru extinderea clubului, emisă în anul 2012, dar nu s-a făcut nici până în prezent recepÅ£ia lucrării. Clubul nu avea autorizaÅ£ie de funcÅ£ionare, iar anul trecut au fost amendaÅ£i, urmând ca ÅŸi anul acesta să fie amendaÅ£i fiindcă funcÅ£ionau fără autorizaÅ£ie", a declarat pentru MEDIAFAX Anatol Albu, purtător de cuvând al Primăriei Sectorului 2.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005901 (s)