News Flash:

Klaus Iohannis, amenintat cu suspendarea

3 Mai 2016
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat ca va cere suspendarea presedintelui Klaus Iohannis daca in Romania vor ajunge migranti din alte tari UE.

Diaconu a facut aceste declaratii intr-un interviu acordat publicatiei germane de extrema-dreapta Zuerst!

Bogdan Diaconu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca prin gazduirea migrantilor pe teritoriul nostru ar fi incalcate trei articole ale Constitutiei Romaniei. In plus, Diaconu spune ca presedintele Klaus Iohannis este un executant al Angelei Merkel.

Potrivit lui Adrian Marius Dobre (PSD), nu exista sanse ca presedintele Romaniei sa fie suspendat si nici nu ar fi indicat acest fapt. Dobre spune ca Bogdan Diaconu se foloseste politic de teama romanilor fata de migranti.

''Domnul Diaconu, ca si domnul Basescu, se urca pe acest val al xenofobiei si incearca sa traga de acolo niste voturi, pentru ca au vazut dansii ca exista un sondaj care arata ca 80-84% dintre romani sunt impotriva primirii de imigranti'', a spus Adrian Marius Dobre.

Ovidiu Zara, candidatul Miscarii Liberale la Primaria Sectorului 4 al Capitalei crede ca integrarea migrantilor aduce atingere intereselor nationale.

''Exista o strategie nationala privind imigratia pentru perioada 2015-2018 in care se prevede foarte clar ceea ce trebuie sa faca Romania cu migrantii, adica sa-i integreze, in timp ce romanii nostri pleaca peste hotare - strategia asta afecteaza interesele nationale'', a afirmat Ovidiu Zara. 

bogdan diaconu klaus iohannis angelei merkel migranti ovidiu zara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006950 (s)