News Flash:

Kinetoterapie si masaj terapeutic gratis, langa Timisoara!

1 Octombrie 2015
551 Vizualizari | 0 Comentarii
kineto
Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL organizeaza, zilele acestea, una dintre cele mai importante campanii de constientizare a publicului larg cu privire la beneficiile kinetoterapiei in diferite patologii. Iar, pentru ca un numar cat mai mare de bolnavi sa beneficieze de sprijinul terapeutic, reprezentantii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis au ajutat la promovarea evenimentului.
„CCIAT a infiintat acest proiect. Anul trecut am scris un proiect care s-a indreptat spre structura de economie sociala, respectiv ne gandim la economia sociala si nu la cea formala. Este primul simpozion care are loc in cadrul acestei structuri de economie sociala. Urmeaza inca 3 simpozioane pe teme medicale, de ortopedie, neurologie si kinetoterapie. Avem azi posibilitatea sa spunem ca ceea ce am gandit s-a si intamplat. Ne-am gandit sa oferim servicii gratuite, inclusiv servicii medicale, persoanelor din grupul vulnerabil. Au beneficiat 570 de persoane de peste 1000 de servicii gratuite, in putin timp, din luna iunie pana acum”, a declarat Florica Chirita, directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.
Desi pana in prezent, in cadrul proiectului au beneficiat de servicii in special persoanele nevoiase, clinica este deschisa si pentru bolnavii care nu apartin acestei categorii, scrie opiniatimisoarei.ro.
„Noi mergem spre bolnavi. In aceasta perioada am facut deplasari in caminele de batrani, acolo unde este mai mare nevoie de acordarea acestor servicii de kinetoterapie si masaj. Acolo, in caminele de batrani, sunt foarte multi oameni bolnavi, pe care am cautat sa ii ajutam. Din luna decembrie, insa, suntem nevoiti sa ne sustinem singuri, astfel ca oricine are nevoie de serviciile noastre poate fi tratat, contra cost, insa cu preturi mai mici decat preturile de pe piata”, a spus managerul proiectului, Mircea Dumitru.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041398 (s)