News Flash:

Kaki, un fruct mai putin cunoscut in Romania, dar mult mai sanatos decat celelalte

29 Octombrie 2015
557 Vizualizari | 0 Comentarii
kaki
Persimmonul este un fruct care a intrat foarte recent pe piata romaneasca. Acesta este comercializat si sub numele de kaki si se vinde, de obicei, la bucata. Pe langa gustul unic, dulce si aromat, textura moale (ca de budinca) si coaja crocanta, fructul aduce cateva beneficii cu adevarat incredibile organismului.



1. Este unul dintre cele mai alcalinizante fructe din lume. Dupa lamai si zmeura, persimmonul este fructul cu cel mai mare potential pentru alcalinizare. Alimentele alcalinizante ajuta la balansarea pH-ului in organism, combat aciditatea excesiva si favorizeaza alcalinizarea treptata. Intr-un mediu alcalin nu pot supravietui majoritatea bacteriilor si fungilor responsabili pentru dereglarea sistemului nostru imunitar. De asemenea, pe fondul aciditatii excesive, pot aparea probleme cardiovasculare, respiratorii si obezitatea.



2. Sunt un tonic de exceptie pentru sistemul imunitar. Consumand doar un fruct pe zi, iti poti intari sistemul imunitar datorita antioxidantilor si vitaminei C din compozitie. Intr-un singur fruct avem 80% din necesarul zilnic de vitamina C.



3. Are puternice proprietati anticancer. Curmalul japonez contine acid betulinic, un compus care are potentialul de a inhiba dezvoltarea tumorilor, luptand impotriva tuturor tipurilor de cancer. 



4. Ne protejeaza impotriva radicalilor liberi si ne mentine organismul tanar. Fructul kaki contine cea mai vasta gama de antioxidanti, de la catechini, zeaxantina, pana la betacaroten, licopen si luteina. Toti acesti compusi neutralizeaza efectul negativ al radicalilor liberi si ne tonifica si detoxifica organismul. In ziarulring puteti afla mai multe detalii despre acest fruct. 

persimmonul kaki sistemul imunitar cancer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1035 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024978 (s)