News Flash:

Judetul Timis, sub avertizare de cod portocaliu de ploi si vijelii. A fost activat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta

9 Iulie 2018
793 Vizualizari | 0 Comentarii
cod portocaliu de ploi si vijelii

Judetul Timis se afla sub avertizare cod portocaliu de ploi si vijelii pana marti. A fost activat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, iar pompierii sunt pregatiti sa intervina in caz de inundatii.

Potrivit reprezentantilor ISU Timis, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis, duminica dupa-amiaza, sa activeze Centrul Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiilor, fiind prealarmate Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta. De asemenea, pompierii sunt pregatiti sa intervina in caz de inundatii cu autospeciale de interventie, barci, motopompe de mare capacitate si electropompe.

„Recomandam cetatenilor din zonele vizate sa-si pastreze calmul si sa respecte recomandarile autoritatilor locale. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta «Banat» al judetului Timis este pregatit sa intervina pentru a asigura siguranta cetatenilor”, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Judetul Timis se afla in urmatoarele 72 de ore sub cod portocaliu de ploi si vijelii, fiind asteptate cresteri importante ale debitelor raurilor din bazinele Timis, Barzava si Moravita.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006128 (s)