News Flash:

Judetul Arad va avea un sistem integrat de gestionare a deseurilor, printr-un proiect derulat de CJ

23 Septembrie 2016
1210 Vizualizari | 1 Comentarii
sistem deseuri
Proiectul ''Sistem integrat de gestionare a deseurilor'' este in grafic si se afla intr-un stadiu avansat de implementare, a informat miercuri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Arad Sergiu Bilcea. 
Potrivit acestuia, proiectul este in grafic, respectandu-se toate etapele necesare implementarii lui, in prezent CJ fiind la stadiul licitatiilor. ''In acest moment suntem la stadiul de licitatii, dar din pacate ne confruntam cu o contestatie la licitatia pentru statia de transfer, lucru care a condus la o amanare a atribuirii pentru operare a acestor statii'', a declarat Sergiu Bilcea. 
El a spus ca, pentru o mai buna activitate, judetul Arad a fost impartit in cinci loturi in ceea ce priveste colectarea si transportul deseurilor - municipiul Arad, Valea Muresului, Valea Crisurilor, zona Nord si zona Sud. Si aceste servicii vor fi scoase la licitatie, conform reprezentantului CJ, cu speranta ca intreaga documentatie sa fie finalizata pana pe 15 octombrie. 
''Exista aceasta dorinta si din partea primarilor din teritoriu, motiv pentru care si administratia judeteana doreste ca sistemul sa fie cat mai curand functional. Insa, din pacate, totul depinde de birocratia licitatiilor. Dar, aceasta este legislatia actuala si trebuie sa ne conformam'', a afirmat Bilcea. 
Vicepresedintele CJ a mentionat ca Arad este printre primele judete din tara care realizeaza respectivul proiect. 
''Sunt doua judete unde sistemul este functional, apoi urmeaza cinci judete, printre care si Aradul, aflate in acest stadiu avansat. Tin sa le multumesc si pe aceasta cale tuturor celor implicati in proiect'', a adaugat Sergiu Bilcea. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006534 (s)