News Flash:

Judecatorul de la Judecatoria Timisoara cercetat in dosarul "Prostitutie cu eleve" ramane sub control judiciar

21 Iunie 2015
1338 Vizualizari | 0 Comentarii
Judecatorul Aurelian Nicolae Tomus
Judecatorul Aurelian Nicolae Tomus de la Judecatoria Timisoara, cercetat de DIICOT Timisoara in dosarul 'Prostitutie cu eleve', ramane sub control judiciar, magistratii Curtii de Apel Timisoara respingandu-i, vineri, contestatia prin care acesta cerea sa fie cercetat in stare de libertate. 
Potrivit rechizitoriului, acesta a santajat o minora, transmitandu-i ca daca va refuza sa mai faca sex cu el va trimite familiei inregistrarea in care adolescenta aparea in ipostaze compromitatoare. 
Completul de judecata al Curtii de Apel Timisoara a mai decis, vineri, arestarea pentru 30 de zile a altor patru inculpati, pentru care procurorii DIICOT Timisoara cerusera acest lucru - Paul Minzu, considerat capul retelei de trafic de persoane (condamnat in trecut si pentru devalizarea BRD Timisoara), Ovidiu Torj (fostul sot al actualei sotii a lui Ilie Nastase), Ovidiu Gitan si Gheorghe Bala. 
In cazul lui Firu Tiron, procurorul a decis cercetarea acestuia in stare de libertate, chiar daca ieri fusese retinut. 
Avocatii inculpatilor au declarat contestatie, acestea urmand sa fie judecate de Inalta Curte de Casatie si Justitie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005672 (s)