News Flash:

Judecatorul Dan Anton si grefiera Mihaela Prelipceanu, ARESTATI!

23 Octombrie 2015
1514 Vizualizari | 0 Comentarii
dan anton
Judecatorul iesean Dan Anton, acuzat de trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu, santaj si dare de mita, si grefiera Mihaela Prelipcean, cercetata pentru favorizarea faptuitorului, au fost arestati preventiv, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea procurorilor DNA.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) i-au retinut pe Dan Anton, judecator la Curtea de Apel Iasi, si pe Mihaela Gabriela Prelipcean, grefier in cadrul Judecatoriei Iasi, si au cerut joi instantei arestarea lor preventiva.
Judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea si a dispus emiterea unor mandate de arestare pe numele celor doi, pe o perioada de 30 de zile.
"Dispune arestarea preventiva a inculpatilor Anton Dan, magistrat in cadrul Curtii de Apel Iasi - Sectia penala si pentru cauze cu minori, si Prelipcean Mihaela Gabriela, grefier in cadrul Judecatoriei Iasi, pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 22 octombrie 2015 si pana la data de 20 noiembrie 2015 inclusiv", se arata in decizia instantei.
Dan Anton si Mihaela Prelipcean au fost incarcerati, insa pot contesta decizia la instanta suprema, care va hotari definitiv daca acestia vor ramane in arest preventiv, vor fi plasati in arest la domiciliu sau cercetati in libertate, sub control judiciar.
Mediafax.ro 

mihaela prelipcean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006476 (s)