News Flash:

Judecatoria a validat alegerea in functie a noului primar al municipiului Deva

20 Noiembrie 2017
994 Vizualizari | 0 Comentarii
florin oancea 2

O instanta a Judecatoriei Deva a validat, luni, alegerea in functie a noului primar al municipiului, Florin Oancea (PNL), dupa ce acesta a castigat scrutinul partial organizat pe 5 noiembrie. 

"Instanta a admis cererea si a validat alegerea domnului Oancea Nicolae Florin in functia de primar al municipiului Deva. Incheierea este executorie si supusa apelului in 30 de zile de la comunicare", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Deva, judecatoarea Cristina Roncioiu. 

Decizia instantei survine dupa ce echipa candidatului a publicat in Monitorul Oficial raportul detaliat al cheltuielilor electorale efectuate de acesta, indeplinind astfel conditiile impuse de lege. 

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile partiale organizate pe 5 noiembrie, el reusind sa adune peste 42% din voturile electoratului, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral de Circumscriptie (BEC) Deva. 

Noul primar va fi instalat oficial in functie in cadrul unei sedinte festive a Consiliului Local Deva. 

Alegerile locale partiale pentru Primaria Deva au avut loc dupa ce fostul edil, Mircia Muntean (PSRO), a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului, in data de 24 aprilie 2017. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006121 (s)