News Flash:

Judecatoarea Camelia Bogdan DECLANSEAZA CUTREMURUL IN JUSTITIE!

28 Februarie 2017
987 Vizualizari | 0 Comentarii
camelia bogdan
Judecatoarea Camelia Bogdan declanseaza un adevarat cutremur in justitieMagistratul exclus de Consiliul Superior al Magistraturii pe 8 februarie pentru ca a predat in afara invatamantului universitar, se apara si lanseaza o serie de acuzatii incendiare.


"Decizia de a fi exclusa este nelegala, este aplicata pentru o abatere inexistenta, respectiv pentru cumulul de functii. Insa CSM a decis, in 2008, decizie reconfirmata in 26 august 2016 si publicata pe site-ul institutiei, www.csm1909.ro, ca este permis ca magistratii sa sustina cursuri in afara mediului universitar. Fapta, asadar, este inexistenta, eu nu am cumulat functii, ci doar mi-am diseminat cunostintele in calitate de expert, intr-un proiect cu finantare externa.", spune Camelia Bogdan.

Marul discordiei a aparut dupa ce s-a aflat ca judecatoarea a tinut cursuri la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA). In speta in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare de catre Camelia Bogdan, Ministerul Agriculturii din care face parte si APIA era parte in proces. Camelia Bogdan spune ca Dosarul ICA nu avea nicio legatura ca acele cursuri. "Nu avea absolut nicio legatura. Daca s-ar fi ridicat problema cine mai putea sa ma remunereze in afara de firma care implementa proiectul finantat de Banca Mondiala, puteam sa fiu remunerata direct de catre APIA, care avea personalitate juridica si era ordonator de credite. Teoretic, exista posibilitatea sa fiu contractata direct de catre Agentia de Plati si Interventie in Agricultura, care era beneficiarul direct al acestui proiect. Repet, Agentia avea posibilitatea legala de a face plati, fiind ordonator de credite. Pe parcursul seminarului, am transmis catre CSM atat suportul, cat si studiile de caz pe care le-am avut in vedere. Nu m-am gandit nici atunci si nici acum ca ar putea fi o problema daca eu le predau functionarilor statului anticoruptie.", spune Bogdan.

judecatoarea camelia bogdan justitie magistratul consiliul superior
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006656 (s)