News Flash:

Jojo si Paul Ipate vor avea o fetita

14 Iulie 2016
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
jojo0
Desi anul acesta par sa fie mai multe vedete insarcinate ca niciodata, probabil ca vestea care a luat cel mai mult prin surprindere lumea mondena a fost anuntul facut de Jojo, iubita indragitului actor si castigator al «Fermei Vedetelor», Paul Ipate.Catalina Grama si iubitul ei, Paul Ipate, sunt in al noualea cer. Jojo a ramas insarcinata in luna martie, deoarece la «Ferma Vedetelor» a fost o pauza de o saptamana, asa ca cei doi indragostiti au avut timp sa «munceasca» la un copil.

«Eu si Paul vom avea o fetita. Nu exista nicio veste mai frumoasa pe care as fi putut sa v-o dau si nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea ca parinte. Achim este foarte incantat ca familia noastra se va mari. De fapt, el a fost cel care a spus ca isi doreste o surioara inainte ca ea sa existe macar, asa ca noi credem ca el a chemat-o», a scris Jojo pe blogul personal.

Desi amandoi sunt persoane cunoscute, atat Catalina, cat si Paul, prefera sa isi tina povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor. De altfel, iubitul lui Jojo recunostea intr-un interviu ca este o fire timida. «Eram foarte timid, emotiv, plangeam, ma blocam pur si simplu. Inca sunt foarte timid», povestea actorul. Cei doi indragostiti sunt extrem de discreti, iar ocaziile in care apar impreuna sunt foarte rare. Actrita a inceput sa posteze deja imaginile cu burtica, de care pare sa fie foarte mandra.

jojo paul ipate catalina grama insarcinata burtica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004618 (s)