News Flash:

Jandarmeria Romana are un nou sef. Cine ii va lua locul lui Sebastian Cucos

15 August 2018
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
jand

Incepand de miercuri, prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, a fost imputernicit in functia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, anunta Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
„Aceasta decizie a fost luata avand in vedere importanta sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, precum si necesitatea asigurarii, cu celeritate, a actului managerial", transmite Ministerul Afacerilor Interne, intr-un comunicat de presa remis MEDIAFAX.

Ionut Catalin Sindile are 40 de ani si este nascut in judetul Teleorman. A absolvit Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, in anul 2000 si are o experienta de 18 ani in Jandarmeria Romana. Sindile a mai desfasurat activitate profesionala in cadrul Jandarmeriei Romane, inclusiv mai multe misiuni internationale sub egida Uniunii Europene.

Decizia vine in contextul in care interimatul lui Sebastian Cucos la conducerea Jandarmeriei Romane a expirat, iar presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca o decizie privindu-l pe Cucos, pentru care ministerul Afacerilor Interne a transmis documentele catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, va fi facuta dupa ce procurorii militari vor finaliza ancheta privind interventia fortelor de ordine la protestul din 10 august.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005219 (s)