News Flash:

James Blunt, Gigliola Cinquetti si Edvin Marton sustin recitaluri la Cerbul de Aur 2018

24 Iulie 2018
835 Vizualizari | 0 Comentarii
blint

James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira si Edvin Marton se numara printre vedetele care vor sustine recitaluri la editia de anul acesta a Festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc in perioada 29 august - 2 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov, potrivit TVR.
James Blunt este celebru pentru hituri precum "You're Beautiful" si "Goodbye My Lover", iar Amy Macdonald, pentru "This Is The Life".

Gigliola Cinquetti si Eleni Foureira au castigat Eurovision Song Contest, prima, in 1964, a doua, anul acesta, iar celebrul violonist si compozitor Edvin Marton este apreciat pentru stilul sau unic de a imbina muzica clasica cu pop rock-ul.

Recitalurile, programate pe intreaga perioada a festivalului, vor fi momente de respiro pentru concurentii inscrisi in Concursul international de interpretare Cerbul de Aur. In acest an, in competitia pentru marele trofeu vor intra 18 concurenti.
Pentru cele cinci zile ale festivalului, organizatorii au pus in vanzare mai multe categorii de bilete si abonamente, cu preturi pornind de la suma de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro si in reteaua magazinelor partenere (Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Carturesti, Diverta si Humanitas).

La 50 de ani de la prima editie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfasurare de gala, cu numeroase premii, a caror valoare totala este de 65.000 de euro. Dedicat Centenarului Romaniei si semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o gala aniversara, doua zile de concurs, o gala a festivalului si evenimente adiacente.

Festivalul se va incheia cu show-ul "Romania Centenar", un spectacol ce va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana.

Festivalul International Cerbul de Aur a debutat in anul 1968 si a avut 17 editii, cea mai recenta dintre acestea fiind organizata in anul 2009. De-a lungul anilor, acest prestigios festival a gazduit aparitii si recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow si multi altii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008955 (s)