News Flash:

JAF la o agentie de pariuri din Resita. A fost furat un seif plin cu bani

8 Decembrie 2017
925 Vizualizari | 0 Comentarii
jaf la banca2

Un seif in care se aflau aproape 15.000 lei a fost furat, in noaptea de joi spre vineri, dintr-o agentie de pariuri din Resita, politistii caraseni incercand sa dea de urma hotilor, transmite corespondentului MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca seiful a fost furat, in noaptea de joi spre vineri, dintr-o agentie de pariuri din Resita, dupa ce hotii au patruns prin efractie, fortand usa de acces.

“Politia municipiului Resita a fost sesizata prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca la o agentie de pariuri a fost declansata alarma la efractie. Ne-am deplasat la fata locului, iar in urma cercetarilor efectuate am stabilit ca autori necunoscuti au patruns prin efractie in incinta societatii si din interior au sustras o cutie metalica in care se afla suma de 14.600 lei, bani proveniti din incasarile zilei. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, a afirmat Cecilia Danet.

De asemenea, politistii caraseni incearca sa dea de urma hotilor si sa recupereze prejudiciul.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006663 (s)