News Flash:

Jaf intr-o benzinarie din Giurgiu. Politistii au folosit armele din dotare - VIDEO

3 Iunie 2018
1159 Vizualizari | 1 Comentarii
atac

Un hot care a furat un autoturism sub amenintarea cutitului a fost prins de politistii giurgiuveni, care au tras mai multe focuri de arma in pneuri, potrivit unui comunicat de presa transmis duminica de IPJ Giurgiu. 

In noaptea de sambata spre duminica, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu au fost sesizati de un barbat din municipiul Zimnicea, judetul Teleorman, ca sub amenintarea unui cutit i-a fost luat autoturismul de catre un barbat necunoscut intr-o benzinarie din municipiul Giurgiu. 
"Imediat dupa preluarea apelului au fost alertate toate echipajele din teren iar autoturismul sustras a fost identificat de o patrula pe DN 61, pe raza comunei Ghimpati. Agentii au efectuat semnale regulamentare de oprire, dar acestea au fost ignorate de catre conducatorul auto. Politistii au plecat in urmarirea acestuia iar in localitatea Bucsani au executat sase focuri de arma in pneurile autoturismului, care a fost oprit in localitatea Dealu, unde s-a procedat la imobilizarea si incatusarea suspectului", se arata in comunicatul de presa al IPJ Giurgiu. 

Barbatul, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice si profitand de faptul ca soferul a plecat de langa masina aflata in statia de carburanti sa faca cumparaturi, a amenintat-o sa coboare pe iubita acestuia, care ramasese in autoturism. 

In momentul in care a vrut sa plece, a fost intampinat de proprietarul masinii, pe care, de asemenea, l-a amenintat ca il taie, dupa care a fugit cu autoturismul. 

In cauza a fost intocmit un dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie calificata si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

Barbatul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Giurgiu cu propuneri corespunzatoare si s-a luat masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile. 

Vezi video aici


hot autoturism giurgiuveni focuri arma pneuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)