News Flash:

Jaf ARMAT la o Banca din ARAD

29 Septembrie 2016
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
jaf la banca2
UPDATE

Potrivit politistilor, in urma cu aproximativ 40 de minute, un barbat care cantarea aproximativ 50kg, a iesit din banca purtand pe cap o cagula, in spate un rucsac si un pistol in mana. Iesind din banca in fuga, barbatul a luat-o rapid pe strada Sighisoara si s-a facut nevazut printre blocuri. La fata locului se alfa mai multe echipaje de politie si jandarmi, inclusiv conducerea IPJ Arad, in vreme ce mai multi politisti si jandarmi au impanzit cartierul Micalaca pentru a-l cauta pe atacator. Unul dintre angajatii bancii a vrut sa mearga spre barbatul mascat in momentul in care acesta a intrat in sucursala, moment in care acesta din urma a indreptat arma spre el, iar angajatul a facut un pas inapoi.

UPDATE 2

Politistii au gasit rucsacul barbatului aruncat intre blocuri.

UPDATE 3 Politistii spun ca barbatul avea un pistol de jucarie. In urma cu cateva momente, politistii au afirmat, ca au gasit rucsacul in care se afla suma de 87.000 de lei plus pistolul de jucarie.



Atac armat la o banca din AradAtacatorul a amenintat cu arma pe casiera si un client. Potrivit postului Antena3, un barbat a intrat cu o cagula pe fata si sub amenintarea pistolului i-a cerut banii casierei. In momentul respectiv, in banca se afla doar un client care, in timp ce casiera scotea banii, a incercat sa-l imobilizeze.

Politia se afla la fata locului si face cercetari.

- in curs de actualizare

update update 2 update 3 armat arad atacatorul antena3
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006094 (s)