News Flash:

IULIUS MALL te pregateste de BACK TO SCHOOL: un sejur pentru intreaga familie la EUROPA PARK DIN GERMANIA si peste 1.700 de alte premii cool

31 August 2018
735 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Zilele până la momentul în care va suna din nou clopoțelul sunt puține, iar emoțiile începutului de an școlar își fac apariția. Cele mai mari sunt pentru mămici, așa că Iulius Mall Timișoara vine în ajutorul lor cu peste 1.700 de cadouri, pentru școală, dar și pentru sesiunile de distracție în familie. Marele premiu este un sejur la Europa Park, unul dintre cele mai mari parcuri tematice din lume.

 

Și mămicile au emoții la început de an școlar! Pentru ele, Iulius Mall Timișoara a pregătit campania „Mămici cool la Back to School”, cu premii care pun în valoare timpul petrecut în familie sau care sunt utile pentru revenirea la ore. În perioada 31 august – 16 septembrie 2018, sesiunile de shopping din Iulius Mall Timișoara pentru rechizite, ținuta din prima zi de școală sau pur și simplu pentru relaxare sunt răsplătite cu surprize care te vor ajuta să fii o mamă cool. Tot ce trebuie să faci este să cumperi în valoare de minimum 100 de lei și să te înregistrezi cu bonurile fiscale în aplicația electronică, la Centrul Info.

 

Dacă te numeri printre primii 100 de participanți din fiecare zi, vei primi un premiu instant: săculeț sport, voucher la magazinul Diverta, ciocolată Leonidas sau băuturi răcoritoare. În fiecare duminică afli dacă ți-a surâs norocul cu premii care îl vor face fericit pe prichindelul tău. Pe 3 septembrie, prin tragere la sorți, Iulius Mall Timișoara va oferi trei tablete Samsung, trei sesiuni de shopping în valoare de 500 de lei, două rucsacuri U Man și două penny board-uri de la acelaşi brand îndrăgit. Pe 10 și 17 septembrie vor fi și mai mulți câștigători. La extragerile din cele două zile vor fi premiați câte 18 clienți: șapte vor primi tablete, șapte vor merge la shopping, doi vor avea rucsacuri U Man și alți doi le vor oferi copiilor penny board-uri U Man.

 

Pe 17 septembrie va fi desemnat și marele câștigător, care va pleca cu familia într-un city break la Europa Park, în Germania. Obiectivul turistic se întinde pe 68 de hectare și oferă posibilitatea de a experimenta arhitectura, cultura și specificurile mai multor țări și civilizații, într-un singur loc. Roller coaster-uri, show-uri fascinante, zone de distracție și personaje captivante sunt doar câteva dintre atracțiile parcului tematic. Valoarea vacanței oferite de Iulius Mall Timișoara este de peste 1.500 de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004640 (s)